Groepen

Een sportieve activiteit bij Boulderhal Roest kan met groepen kinderen of volwassenen. We organiseren ook superleuke kinderfeestjes!
Een sportieve activiteit bij Boulderhal Roest kan met groepen kinderen of volwassenen. We organiseren ook superleuke kinderfeestjes!
NO-CASH-Poster-A4-Liggend-300x214

Kinderfeestje

 

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Roest. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier staat limonade met chips klaar om de dag gezellig af te sluiten. Minimum leeftijd: 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

 

Kosten zijn €16,- per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdagmiddag en zaterdag.

Kinderfeestjes zijn binnenkort te boeken via onze boekingstool. Voor nu kunt u contact opnemen via info@boulderhalroest.nl

DSC02908

Scholen en groepen jeugd

 

Roest biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen (bijv. scouting of sportclubs) kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

 

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

DSC02514

Volwassenen

 

Met vrienden, familie of collega’s kun je bij ons terecht om te boulderen, maar ook in ons gezellige café. Roest heeft een afwisselend en ruim assortiment speciaalbieren. Een bierproeverij (€20,00 p.p.), borrelhapjes (€4,00 p.p.) of koffie/thee met vlaai (€5,00 p.p.) is allemaal mogelijk.

 

Prijzen

 

25 jaar ouder

  • t/m 14 personen: €16,50 pp
  • 15 tot 25 personen: €15,50 pp
  • 26+ personen: €14,50 pp

 

18 t/m 24 jaar

  • t/m 14 personen: €15,50 pp
  • 15 tot 25 personen: €14,50 pp
  • 25+ personen: €13,50 pp

 

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.

DSC00865