Groepen

EEN SPORTIEVE ACTIVITEIT BIJ BOULDERHAL ROEST KAN MET GROEPEN KINDEREN OF VOLWASSENEN. WE ORGANISEREN OOK SUPERLEUKE KINDERFEESTJES!

Kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje? Dat kan bij Boulderhal Roest. Na een korte uitleg kunnen de kinderen aan de slag onder begeleiding van de instructeur en de ouders. Benodigdheden: Sportieve kleding en schone sportschoenen (liefst met lichte zolen). Na een uur boulderplezier staat limonade met chips klaar om de dag gezellig af te sluiten. Minimum leeftijd: 8 jaar en minimaal 6 kinderen.

Kosten zijn €16,- per kind. Kinderfeestjes zijn alleen op vaste tijden mogelijk op woensdagmiddag en zaterdag.

Kinderfeestjes zijn te boeken via onze boekingstool. 

Scholen en groepen jeugd

Roest biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbare scholen, mbo en hbo. De lesinhoud wordt aangepast aan de leeftijd, het niveau van de leerlingen en aan het aantal lessen. Andere groepen (bijv. scouting of sportclubs) kunnen ook komen boulderen. Er is veel mogelijk!

Boulderen is laagdrempelig, leerlingen kunnen na een korte instructie meteen van start gaan. Je hebt voor boulderen geen uitrusting, cursussen of klimpartner nodig. Boulderen verbetert de algehele fitheid. Je traint er kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, behendigheid en denkvermogen mee.

Volwassenen

Met vrienden, familie of collega’s kun je bij ons terecht om te boulderen, maar ook in ons gezellige café, voor een heerlijk kopje koffie of een bijzonder frisdrankje. Roest heeft ook een afwisselend en ruim assortiment speciaalbieren.

 

Prijzen

 

25 jaar ouder

  • t/m 14 personen: €16,50 pp
  • 15 tot 25 personen: €15,50 pp
  • 26+ personen: €14,50 pp

 

18 t/m 24 jaar

  • t/m 14 personen: €15,50 pp
  • 15 tot 25 personen: €14,50 pp
  • 25+ personen: €13,50 pp

 

Kleine groepen volwassenen (tot maximaal 15 personen) kunnen in overleg ook zonder begeleiding bij ons terecht. Reserveren is alsnog gewenst. De groep krijgt dan een korte uitleg waarna ze zelfstandig aan de slag kan. Je betaalt dan het reguliere bedrag per persoon. Begeleiding is natuurlijk leuker omdat je dan tips krijgt bij het klimmen.