Jeugd

Nog nooit geboulderd? Kom langs en probeer het! Je hebt geen uitrusting, cursus of klimpartner nodig. Er zijn genoeg makkelijke en moeilijke boulders te ontdekken. We hebben zelfs een circuit speciaal voor kinderen. Elke week zijn er nieuwe boulders te ontdekken.

Zelf komen boulderen

 

Boulderen kan bij ons al vanaf 8 jaar. Van 8 – 11 jaar kan dit alleen met een volwassen begeleider en mogen er maximaal 3 kinderen in een groepje komen boulderen. Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig boulderen. Je hebt geen cursus of introductieles nodig, wij helpen je op weg. Boulderen kan op echt schone, indoor sportschoenen, maar fijner klimt het op echte klimschoenen. Die zijn te huur in de hal en verplicht als geen geschikte schoenen zijn meegenomen. Heb je de smaak te pakken? Schrijf je dan in voor een proefles via info@boulderhalroest.nl of aan de bar.

 

Komt u met meer dan 3 kinderen dan is klimmen uitsluitend toegestaan onder begeleiding van een instructeur van Boulderhal Roest. Van tevoren reserveren is hiervoor noodzakelijk.

Uitleg van Sem

Jeugtraining – Roest

 

Wil je graag beter leren boulderen? We hebben 14 maart de eerste proefles gehad met een leuke enthousiaste groep! Helaas moest de hal daarna sluiten i.v.m. corona. De komende weken zullen we op Zaterdagochtend van 9:30 – 11:00 jeugdtraining aanbieden o.b.v. los proefles tarief.  Hiervoor is beperkt plek en is aanmelden nodig via info@boulderhalroest.nl.

We inventariseren nog of er voldoende interesse is om deze trainingen ook gedurende de vakantieperiode te geven.

 

Na de vakantie beginnen we met onderstaande trainingsgroepen;

Zaterdag ochtend 9:30 – 10: 30; 5 – 8 jaar

Zaterdag ochtend 10:45 – 12:15; 8+

We zullen in de toekomst ook een leeftijdsgroep 12 – 18 aanbieden, maar daar is nu nog onvoldoende animo voor om daar een aparte groep voor te organiseren. Interesse in deze groep? Laat het ons vooral weten.

Daarnaast zullen we in de toekomst ook op de Woensdagmiddag jeugdtraining aanbieden.

Zin om de training eens te proberen? Kom een proefles doen voor 9 euro. Stuur wel even een mailtje wanneer we je kunnen verwachten.

WatisboulderenWeb